Monday, 22 October 2012

Cameron Highlands&Hospital

Baru nie...aku de appointment ngn dktr homeopathy kat taiping..memula aku try call dktr kat taiping tp dia xde nk angkat..selain kat taiping... de gak klinik tue kat seri iskandar..
aku plak mmg xtau seri iskandar tue kat mana..pastue aku teringt aku de knl org yg penah stdy kat seri iskandar..trus capai hndphone text dia...elok je pas dia reply text aku..dktr kat taiping dh call blik..so xdelah susah2 nk g smpai seri iskandar..

pastue dh set date suma...ary jumaat(19/10/2012)...aku p jmpa dktr tue..pas je jmpa dktr tue..tetibe ayh aku ckp alang2 dh dekat ngn Cameron Highlands(CH) jom jelah gerak g sane..
sumer pown on..kitaorg g r sane...

sampai je sana dlm kul 10..pastue check in n mkn mlm..nk jln2 pown xde pe dh..so kitaorg decide blik rehat je..

~hotel jasmine~

esknya pepagi..usaha mencari breakfast..last2 kitaorg pilih mkn kat astaka dpn hotel tue je..sbb rmai org..

~superb!~

pas je breakfast..kitaorg grak g Taman Agro Tourism..tmpt wjib pergi tiap kali dtg CH..
tp kali nie seriously rmai org..penuh ngn rombongan cik kiah..rombongan skolah n so on r..

~yummey~

lepas mkn kat sini..kitaorg gerak g beli jagung,jem strawberry,eskem strawberry n strawberry..
nk jln lelame pown xley..sbb ayh aku dh keracunan mknan(actually dr png g dia dh kena)..so kitaorg grak blik...

smpai je kat tol simpang pulai..aku take over jdik driver sbb ayh aku dh larat sgt2...smpai je png aku nk antar ayh aku g hospital..tp degil xnk g..so xpelah blik umh dlu..
tak smpai 2 jam duk umh..ayh aku lembik terus sbb asyik mntah n cirit birit...
so aku n mak aku paksa dia g hospital gak..

around 10 pm smpai hospital..pastue diaorg tahan ayh aku..utk buh air...tnggu pnya tnggu paginya tue bru ayh aku kuar..so aku ngn gagahnya (ngantuk sebenarnya) drive blik..
tp alhamdulillah..ayah aku dh ok..nk suruh berlari 1 round kat air itam dam sana nun pown leh....
lega sgt2..so td ayah aku g keje dgn bergayanya (aiceh! haha)...
so rinie duk rumah lyn HAIRSPRAY je...haha
nnti2 aku bebel2 lg..

(p/s : thx mr.busuk sbb amik berat!)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...