Saturday, 6 October 2012

Cousin!

Tgh syok2 lyn movie...tetiba naik notification FB kat phone aku...
rupa2nya kazen aku yg duk bls komen kat post wall dia yg aku post ritue..
nk tgk apa dia kata?? jap ye...

~taraaa~



mak aku pown on je ngn permintaan minah sorng nie (nama FB guna nama abh dia actually dia gegurl!)
xsabar nk smbut raya aji sesama kazen2 aku..last jmpa sebelum masing menghilangkan diri g smbung blaja...
rindu nk hangout skali...wat bnda sengal sama2...kepala masuk air skali..cari gduh ngn bdk flat sama2..
rindu gila nk wat bnda2 tuh...bak kata kazen aku si Fasya nie..
"kejap je kita semua dh besar...mcm bru semlm je anjang tmn kita mndi laut time cuti skolah"
yelah memandangkan umo kami segagan jadi kami sgt2 rapat..
rindu nk bbq,mndi laut,tgk wyg,mkn skali...


rindu nak buat xtvt2 ngn diaorg...tmbh rindu ngn rakyat2 dlm pic2 kat bwh nie....



~rindu kat dak kecik nie~


~lepak bersama~

 ~izzati, izzah n adam!~
~lepak kat laut(mak aku berangan jdik cowboy....haha)~



mishh msa kita nek moto round 1 kg...pastue blik umh wan angah marah2...
actually mak aku sgt2 garang time muda2 dlu...leni2 nie dialah sgt sporting..haha..kdg2 aku ajk wat bnda mrepek pown mak aku xkesah...ala lgpown mak aku dh benti keje..dr dia duk lyn cter kat tv yang xbest lngsung...adalah lebih baik dia ikut wat bnda2 sengal...hahah..
nnti2 aku bebel lg eh..nak smbung lyn novel plak... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...