Sunday, 14 October 2012

Jejalan!

Punyalah lama aku cuti sem nie..kali nie baru betul2 aku keluar berjln..teruk betul aku nie...
semua sbb fulus xbrapa nk ade..haha...ayat minta penampaq!
dr pg membawa ke mlm...dh mlm bru nk nmpak rupa bentuk rumah...

pagi2 lg mak aku ajk g anta comforter kat dobby...kebetulan kwn dia keje dobby tue.so mak aku smbang2 ngn kwn dia..tetibe aku tertarik ngn 1 kedai facial2 nie...adk bradik spa n so on lah...
rezeki akulah kot...mak aku kenal dgn tuan punya kedai facial nie...so aku suh mak aku merisik2  rege kat kdai dia...xsmpat nk risik..tuan kedai tuh terus suruh aku jdik mmber kedai tue..aku bajet mahal lah...
rupa2nya free!

aku pown pe lagi...xlepaskan peluang yg amat hebat nie..wei sebulan aku cuma bayaq utk sekali facial n lepas tue aku ley p wat facial brapa kali  yg aku suka...jnji tiap2 bln jgn miss wat...sebulan wajib sekali...
skali facial bru RM 30 utk ahli....mmg best gilalah...pd aku tue kira oklah...selain facial..ade gak mndi wap..urut2 bdn n mcm2 lglah...kalau nak korang ley contact kak rashidah or kak zura di nombor telefon 04-64668600(AZR Health Solution)..kedai diaorg betul2 dpn skolah rendah mutiara perdana,bayan lepas..

habis cerita promo2 nie...ptg tue mak aku ajk g beli ikan kat Pulau Betong..tmpt slalu r..
lps je beli ikan..kitaorg anta ikan tue blik umh n teruskan aktiviti berjogging(lah sgt!!)
pastue aku n mak aku melencong ke Gurney Paragon tnggu ayah aku blik keje...

sementara tue duk tnggu ayah aku...mak aku ajk pekena Moo Cow dlu..

~otw ke Gurney Paragon~

~jom p Moo Cow~

 ~jemput makan!~

~Moo Cow~








tunggu2 ayah aku dekat 15 minit gak r..pastue baru dia sampai...elok je ayah aku sampai..
dia ajk g lepak kat Pacific Coffee...nama pown ayah aku nk blanje..apa lg..on jelah..ala Pacific Coffee tue xsmpai 10 langkah je dr Moo Cow...sebelah dia je pown...

~tgk masa depan~

~ayah,mak n me!~


lepas je lepak2 kat Pacific Coffee..aku n mak aku ajk ayah aku g round2 Gurney Plaza....
Gurney Plaza ngn Gurney Paragon xdelah jauh sgt...jln kaki je dh smpai..xsmpat peluh tue nk keluar..
so mulalah aktiviti cuci mata kat Gurney Plaza...:)
rezeki aku jugalah..tgh jejln kat sana..aku terjumpa kwn bek aku si Mira..hye2 bye2 ngn dia jap..pastue kami teruskan usaha berjln2 lagi!

~sweet~

~ayah dh give up jejln~

~g mencari makanan ringan kat sini~

~otw g Gurney Paragon balik~

~lyn live band kat Gurney Paragon~

~mkn chips smbil lyn live band~
awesome sgt!

last2 xsmpat nk lepak lelama tgk live band sbb ujan dh mula turun..nasib ujan turun kalau xmmg lama lagilah duk bertapa kat Paragon tuh... Mmg puas aty aku rinie..slalu terperuk kat umh je..xpown ulang alik g hospital...lgpown dh lama xjejlan ngn ayah aku yg bz je semedang tu...
blik2 je umh ayh aku plan nk breakfast skali esk pg..
so next entry aku cterlah ye.. :) nnti2 aku bebel lg!







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...