Thursday, 7 February 2013

22 tahun dah...

Syukur, alhamdulillah..
kalau dlu 7/2/1991 hari khamis tepat jam 7.15 ptg aku dilahirkan..
kini 7/2/2013 hari khamis, aku masih diberi peluang bernafas oleh Allah S.W.T.... 
da 22 tahun aku hidup di bumi Allah nie

terima kasih utk sumer yg dh wish birthday kat aku..
special thx kat maz,mira,rizki,din,fazwan n danny..
sbb korang wat suprise kat aku...
serius xsngka n terkejut..
aku mati2 ingt ampa lupa n wat xtau ja kat aku..



p.s: pic ampa xdak..kita xsempat amik semlm..sobsss..btw thx sgt2
terharu gila kot.. sobsss :')


..aku pown berkongsi tarikh lahir yg sama dgn junior aku..Ain Saad..
happy birthday juga Ain!


xlupa juga..aku nk ucp thx kat sumer yg dh wish kat fb,twitter,sms n ade yg call..




nie first wish yg aku dpt...


~mek Maziah a.k.a lalola dolly~

wish dr lecturer aku 
~cik Hafinas~

~puan Idayu~

~mira erina~

~noni~
woi eja nama aku slh..RUSYDINAH lar..haha..xpa..dimaafkan




wish yg special dr ayh..



sorry xdpt nk buh sumer wish korang dlm nie..

tp apa2 pown thx sgt2 sbb wish kat aku..
serius terharu..thx sbb ingt n ade yg dipksa utk ingt..heheh
sorry k Puan Idayu sbb dipksa utk ingt..haha
prangai bdk2 sungguh aku nie..


 nnti2 bebel lg :)




p/s: HAPPY BIRTHDAY!











2 comments:

  1. umur dh meningkat n badan pun makin besar :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh x bertamadun komen unk... :p
      hahahhaa

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...