Saturday, 6 April 2013

Crush Story


Korang pernah de crush kat sesaper??
konfem penah ada kot aku rasa..(sesuka aku je kan kata ada..haha )
actually junior aku de cipta lagu khas utk korang2 yg de crush nie..
mybe lagu nie de kaitan dgn korangkan..

so cter byk pown xguna..korang lynlah lagu nie..
kat sini juga aku turut sertakan lirik n video CRUSH STORY nie..
btw lgu nie dinyanyikan oleh WannAswat ft Ardy& Errie..
korang juga ley like diaorg kat facebook..

Acoustic cover song

Wann Aswat


Lirik: CRUSH STORY

Lewatku di Mukabuku
melihat selalu wajahmu...
takkan jemu dihatiku...
oh kerana kau crushku....
ooh...yeaaahhh

Begitu juga di Burung Biru
kerap kali ku retweet kamu
walau tak kau endahkan aku
tak jemu ku....coz (because)

* Baby you my crush 
yes its you, it only you
baby you my heart
you the one believe me..

Tuhan tolonglah beri ku kekuatan..
ingin kunyatakan cintaku padanya...

rap: jyeah..jyeaah..here we go!
unfriend me? it's okay..
unfollow me? it's okay
aku sanggup jadi kau punya stalker
kisah apa? aku bukannya nak torture!



Dunia maya penuh dgn technology
mudah saja diri kamu aku cari
terimalah ku! kita cinta sampai mati,
kita ikut Adam Hawa punya history,

Dan di suatu hari
dia menyapa ku
dan dia berkata
dia pun begitu....


ulang*

Lewatku di MukaBuku....



p/s: enjoy!
nnti2 aku bebel lg :)

1 comment:

  1. Wahhh. Bestnyaa lagu tuuu. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...