Saturday, 11 May 2013

Sakit Mental?????

Td pg waktu buka FB..
aku ternampak ade org post pic nie


memula aku tgk..berkerut jugalah dahi+senyum sesorg gak r bila tgk pic nie
sbb aku pown suka upload pic psl mknan..
tp adakah ini petanda bahawa aku juga sakit mental?

sesapa je yg follow aku kat


mesti tau mcm2 jenis bntuk gmbr mknanlah n apa saja 
yg aku suka..
mesti aku akan upload..

hurrmm...lain org lain pendpt kot rasanya..
pd pendapat aku..
bnda apa aku suka...aku ingt n aku nk jdikan kenangan..
semuanya aku akn tngkap,upload kat insta n share kat semua org..
tue cara aku n aku xrasa aku skit mental lg rasanya..heeee..(kalau tgkp pic mknan tue n upload,
kira tlg promo kedai mkn tue lg..ok apa?)
tepuk dada tnya selera..
sekadar pendapat aku sja..

nnti2 aku bebel lg :)






2 comments:

  1. Haha..terasa jugak r, tp rase nye belum sakit mental lg setakat nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...actually kita waras je..mngkin ada yg thap kronik kot yg kita xpenah jmpa :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...