Sunday, 23 June 2013

Silent Reader...

Assalamualaikum&hye
memandangkan hari ahad nie xde nk wat pape
makanya acara berblogwalking jelah..
bila dh xde keje nie rjin lar nk g skodeng blog org..
 tp bila mai nk mengomen or nk
tinggalkan jejak kat blog org nie
aku agk pemalu skit..haha

adelah juga aku duk komen kat 2 3 blog hamba ALLAH nie
tp selebihnya aku lebih sng jdik SILENT READER je..

~vacuum dr mr.google~

sbb tuelah blog aku nie jrg2 de pengunjungnya..
aku pown xtaulah knp simptom silent reader
nie melekat kat diri aku Photobucket
ke korang ade tips utk aku hilangkan masalah
SILENT READER aku nie?
kalau ade meh share2 ngn aku..manala tau kot2 berkesan..

insyaallah lps nie aku akn merajinkan diri
mengomen or meninggalkan jejak kat blog korang Photobucket
kpd sesiapa je yg penah tinggalkan komen kat blog aku
terutamanya si Teena chomel nie
thxlh bebyk sbb slalu komen kat blog aku yg
xseberapa nie Photobucketal-maklumlah.
aku bdk bru blaja..
so kpd sesiapa nk tgur2 aku
tgur jelah..aku peramah tau Photobucket(ayt mnta penampar..haha)
nnti2 aku bebel lg!

p/s:sesapa nk aku follow korang bolelah tinggalkan link blog kat ruangan komen tue
insyaallah..nnti aku akn follow korang!Photobucket



14 comments:

  1. lepas nie rajin komen ye kak :)

    ReplyDelete
  2. Silent reader pun xpe... asal reader... ye tak? :).. Blog walking.. done jd your followersssssss..... meh la singgah my blog... i'm a new blogger.... tq

    ReplyDelete
  3. Blog Am 70% silent readers haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...dh mcm sy lak...
      segan skitlah nk tinggal jejak nie sebenarnya..xtau knp...
      btw thx sbb sudi singgah :)

      Delete
  4. Eh, ada nama kita lah.. Sebab time Teena mula2 start dlm blogging ni blog awak byk support Teena, yela time tu newbie, satu hapak tak tau, lepastu ada orang (awak la) yg slalu nak komen kt blog sy yg tak seberapa tu, rasa best sgt..terima kasih Yasira :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pown still blaja lg teena..xdelah pndai mana nk berblog nie...btw awk pown slalu je support sy..thx teena! :)

      Delete
  5. hehehe,., terasa bangga lakk dia sudi komen blog sis kann ... :D thankss tawww .. sis akan sentiasa blogwalkinng kat blog yasira ...kite same2 tegur kalau ade silap ke nak upgrade lagi blog ni kan ye.. :D sis follow blog kamu <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx azwa...
      Tgur2la yg mana ptut..
      Always keep in touch ye.. :)

      Delete
  6. silent reader pun kira jugak trafiknya.. sy pun selalu jadi silent reader sebab tak tahu dan tak pandai komen.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ahkan..sy pown xbrapa pndai nk komen2 nie..
      Apa2 pown sy try juga bg komen yg baik...hehe
      Thx singgah :)

      Delete
  7. haaaaa... silent reader nie laa selalunya menaikkan trafik blog yang dikunjungi tetapi tak dapat kunjungan balas sebab diorang tak tampilkan diri. rugi rugi. hiks.

    Jemput datang ke blog saya dan jangan segan segan tinggalkan komen. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..mngkin tuelah sbbnya..
      Slalu juga jenguk blog lanun ranggi nie..tp segan nk tnggal komen..haha..
      Insyaallah..nnti sy xnk segan2 tnggalkan komen kat sana...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...