Wednesday, 3 July 2013

Roti Canai+Durian

Assalamualaikum&hye.
ok..sebenarnya td aku de upload pic nie kat insta..

~roti canai+durian=YUMMEH!!~http://matcuoi.com

mungkin ade yg penah mkn(kot) atau nie first time korang tgk
org mkn roti canai ngn durian??
yelah slalunyakan org mkn roti canai+kuah kari ke kuah dal kan
mcm nie

~vacuum google~

aku slalu je mkn roti canai+durian 
nie bila wktu musim durian 
jdiknya nie kira slh satu cara nk habiskan durian
yg berlonggok2 kat dusun wan aku tue..
yela slalukan org buat kuah durian ke,lempuk ke..
kekdg jemukan sesekali ubah selera apa slhnyakan

pd korang yg xpernah try mkn cmnie
pe kata korang tryla mkn roti canai+durian
manalah tau kot2 msuk ng tekak korang kan..
xslah nk pelbagaikan lg menu mknan yg sedia adahttp://matcuoi.com hehe..
nnti2 aku bebel lg :)

p/s: maap ler kalau aku dh jrang berblogwalking
sbb kebizian dgn sem bru..
kalau free nnti aku akn update len ngn korang http://matcuoi.com







8 comments:

  1. Aah, tak pernah pulak dengar ada roti canai durian..tak bygkan rasa dia cmne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tryla..sdp..tp xtaula tekak teena ley trima ke x..tp xsalah mencuba :)

      Delete
  2. durian mkn dgn nasi tomato pon best gak!! penah cube...? msti xkn jd cube la... terangkat woohhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unk biaq betik ady? Xpe nnti unk blanje aku eh??hahaha

      Delete
  3. mcm mana nak makan roti canai durian kalau durian pun kita tak makan..? heheeheh..

    ReplyDelete
  4. wahhhh macam dua kombinasi yg menarik je...saya ni mmg hantu durian..nak cuba la nnt...btw done follow...follow me back k ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wjib cuba..nnti bgtau masuk ngn tekak awk ke x...hehe
      Done follow blog awk :)
      Thx ya!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...