Tuesday, 24 September 2013

K.A.M.I

Assalamualaikum&hye
td aku n kwn2 berkesempatan utk snap gmbr beramai2

Alhamdulillah..event tue berjln dgn lncr..
tahniah diucapkan kpd kwn2 aku dr course DPP..
walaupun aku cuma AJK je utk event tue
tp aku nmpak mcm mana 
korang bersusah pyh nk jayakan event nie..
tahniah sekali lagi!

byk cter xguna,,
lyn jelah pic yg ade nie ye http://matcuoi.com

~Organizer VS AJK~

~happy face~

~sahabat~

~mama idayu wif ank2~

~muka2 last sem~

sebenarnya aku menulis entry nie dgn rasa sedih..
knp sedih?

bila difikirkan blik kami tinggal 3 minggu je lagi utk
bergaduh,bertekak,belajar sekelas,tarik muka,
merajuk,melawak,mengutuk,memerli,
nk men tmpaq2,men cubit2
mkn sama2,lepak sama2..

3 mnggu nie lg je kami nk berusaha siapkan asignment bersama2
sebelum kami berjuang uk final..

apa yg aku harapkan semoga
jalinan persahabatan kita nie berkekalan
smpai bila2..(ok nie feeling sgt)http://matcuoi.com
insyaallah kita ttp sahabat utk selamanyahttp://matcuoi.com
amin...

~kemanisan ukhuwah kami bersama~



2 comments:

  1. Teena dulu time dah nak habis sem yg last tu, rasa sedih jer. Sebab lepas ni dah x boleh buat kerja sama2 lg ngn member, xdpt nk kuar jalan sama lg sebab sume dah jauh. Semoga ukhuwah yg terbina berkekalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sedih teena..
      Amin2..moga2 kami semua ttp kekalkan ukhuwah nie :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...