Sunday, 23 February 2014

3D Amazing Real-Life Stunning Arts

Assalamualaikum n hye!
selamat berhari ahad ye kwn2..
rinie rjin nk share cter psl 3D Art Exibition
yg aku smpt pegi td pg..
memandangkan ayh dh sudi bg tiket nk g sana
aku pown apa lagi..tadah tgn jelah ye trima tiket tue..

nie pic yg aku smpt snap dlm tue



tema pose: ikut suka aty kitaorgla nk pose cmne pown..AAK
*TETIBA*

nk tgk lg bole p tgk kat album dlm FB aku

kali nie aku bwk dak Ayu nie (mmber skola menengah)
nie kira girl day out jugala dgn m.cik nie..

mmg sgt enjoyla kat sini
dtg sini wajib bw kwn, kalau sesorg sgtla xbest
tmbah best kalau kwn korang tue ala2 mereng ye..hehe

nnti free dtg la support event nie..
lgpown dtg event nie xrugi
sbb ianya dianjurkan oleh Eden Handicap Service Centre (Eden) *sila klik link*
bg membolehkan mereka mengutip dana
untuk membeli kenderaan dan  menyediakan pengangkutan percuma
 kepada golongan kurang upaya untuk membawa mereka ke hospital dan pusat dialisis
bg mendapatkan rawatan perubatan, terapi & sbgnya.

so korang boley enjoy + wat charity skali..berbaloi2 kan?

nk info lebih lnjut sila refer flyer kat bwh nie


dan korang bole contact diaorg utk sebarang pertanyaan lanjut..

nnti bebel lg :)






5 comments:

  1. Waaa...bestnya cm nk p jerr...hikhikhik

    ReplyDelete
  2. sgt best!!!!!eh2 jap mknanya hg kta aku mereng lah nih???

    -cikayu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita 2 org sejak dr skola lg dh mereng...tp unk lebey skit dr aku lar..aku xkritikal sgtla..hakhakhak

      Delete
  3. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak keberatan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...